Loading...

Fascial Flow forløb i Roskilde

Når du tilmelder dig et helt forløb sparer du 55 kr. pr. gang i forhold til at tilmelde dig et hold af gangen. Det bliver typisk en besparelse på 385 kr. til 660 kr. pr forløb, afhængig af forløbets længde, i forhold til normal prisen for enkeltvis tilmeldig til holdene.

De næste forløb starter i begyndelsen af januar og løber frem til påske - bortset fra uge 8 hvor der er vinterferie. Disse forløb er lukkede, dvs. du skal være tilmeldt HELE FORLØBET for at kunne deltage. Det giver større fortrolighed i gruppen og vi kan gå dybere og tilrettelægge programmet efter deltagerenes behov og ønsker. Forløbene der starter efter påske er åbne og temaet skifter fra gang til gang. Disse forløb kan tilmeldes samlet eller de enkelte workshops kan tilmeldes enkeltvis.

-
Fascial Flow Forløb over 8 mandage kl. 16:30-18:30 - for begyndere og let-øvede
DKK 1.760,00
-
Fascial Flow Forløb over 8 torsdage fra 19:00-21:00 - for begyndere og let-øvede.
DKK 1.760,00

Indtil vinterforløbene starter i januar kan du tilmelde dig de enkeltstående Fascial Flow hold i Roskilde der ligger før og efter jul. De enkeltstående hold kan tilmeldes med klippekort (spar 15 kr. pr. gang), med gavekort eller med betalingskort.

 

 

Her finder du listen over de hold, der kan tilmeldes enkeltvis.

Sted: Ro's Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Underviser: Hanne Roulund (Certificeret Fascial Flow Guide)